Playmaten alastomana kuvaama nainen löytyi – poliisi toivoo rikossyytettä

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Vuoden 2015 Playmateksi kruunattu Dani Mathers joutui poliisitutkintaan salakuvattuaan naista kuntosalin suihkutiloissa. Mathers kuvasi suihkussa olevaa naista ja kommentoi kuvassa, että hän ei pysty unohtamaan tätä näkyä naisen alastomasta vartalosta enää koskaan.

Twitter
Twitter

Nyt Los Angelesin poliisi on viimein löytänyt naisen ja tuonut hänen tietoisuuteensa sen, että naisen yksityisyyttä ja kunniaa oli loukattu Snapchatissa julkaistussa kuvassa. Kuntosalin suihkussa kuvattu nainen on Daily Mail -lehden mukaan yli 70-vuotias eläkeläinen.

Poliisi tulee suosittelemaan naiselle sitä, että hän nostaa Dani Mathersia vastaan syytteen. Jos salakuvaamisen uhriksi joutunut nainen nostaa syytteen, Mathers voi saada jopa puoli vuotta vankeutta rangaistukseksi teostaan.