Rihanna yllätti nuoren paparazzin – vei juhlimaan ja tarjosi samppanjaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paparazzit seuraavat kansainvälisiä tähtiä päivittäin. Yleensä osa valokuvaajista tulee tähdille todella tutuiksi ja he voivat välillä myös ystävystyä paparazzin kanssa. Aikoinaan Britney Spears jopa seurusteli erään häntä seuranneen valokuvaajan kanssa.

Rihanna oli tiennyt yhden suosikkikuvaajansa syntymäpäivästä ja päättänyt yllättää hänet. 28-vuotias laulaja piti häntä seuraavasta 22-vuotiaasta Diggzy-nimellä tunnetusta nuoresta miehestä, kenet päätti viedä miehen syntymäpäivänä juhlimaan.

Rihannalla oli kaunis sydämen mallinen pörröinen liivi yllään. Liivin alla naisella oli farkkushortsit, minkä lisäksi Rihanna oli kiinnittänyt hiuksiinsa pitkät hiuslisäkkeet ponihännälle. Diggzy näytti iloiselta halatessaan tähteä, joka oli vienyt miehen 1 OAK -yökerhoon, jossa Rihanna oli ostanut miehelle vielä pullollisen Ace of Spades -shampanjaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash