Toimitko kavereille kuskina? Sinulla on luultavasti tällainen ystävä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset haluavat yleensä autoillessa kuunnella hyvää musiikkia tai laittaa radiosta jonkin viihdyttävän ohjelman päälle. Välillä autossa oleva matkaseura kuitenkin vaikuttaa siihen mitä autossa kuunnellaan, mikä saattaa välillä saada kuskin hermoromahduksen partaalle.

Näyttelijä Josh Peck on tehnyt hauskan videon YouTubeen Peck Nation -kanavalleen. Videolla hän hyppää Brent Riveran auton kyytiin ja saa laittaa autossa musiikkia puhelimestaan. Hänen musiikinkuuntelutyylinsä ei kuitenkaan miellytä Riveraa, koska mies vaihtaa kappaletta muutaman sekunnin välein.

Jokaisella kuskilla on varmasti vähintäänkin se yksi ystävä, joka kuuntelee aina kappaleista vain osan ja vaihtaa kappaletta kesken kaiken. Tällainen tapa voi tuntua todella raivostuttavalta jos on tottunut itse kuuntelemaan kappaleet aina alusta loppuun saakka.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.