Beyonce täytti 35 vuotta – tältä näytti hulppeissa synttäribileissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat varmasti tottuneet siihen, että Beyonce on niin ison luokan tähti, että hänen syntymäpäiviltään voi odottaa lähes mitä tahansa. Tällä kerralla Beyonce oli järjestänyt itselleen teemajuhlat, joihin hänen lisäkseen kaikki vieraat olivat pukeutuneet näyttävästi.

35 vuotta täyttäneen Beyoncen juhlissa oli amerikkalaisen Soul Train -nimisen elokuvan mukainen pukeutumisteema. Juhlissa nähtiinkin musikaalisarjasta tuttuun tyyliin paljon värejä, leveälahkeisia housuja, isoja kaula-aukkoja ja pörröisiä peruukkeja.

Blue Ivy -tyttären ja aviomies Jay Z:n lisäksi paikalla oli juhlimassa naisen lähimmät ystävät, minkä vuoksi paikalla nähtiinkin paljon tunnettuja julkkiksia. New Yorkissa järjestettyihin juhliin näyttävimmin Beyoncen lisäksi pukeutuvat sisko Solange perheineen, Kelly Rowland ja Usher.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Bey X #ChanceTheRapper. . #Beyoncé • #Beyonce • #BeyHive • #BeysSoulTrainBdayParty • #Tonight

Kuva, jonka ? BEYONCÉ • KING BEY ? (@kingbeyhive) julkaisi

#jayz & #usher at #beyssoultrainbdayparty

Kuva, jonka Zam Zhinga (@thegamutt) julkaisi

#JayZ X #Beyonce better work ?! #BeysSoulTrainBDayParty

Video, jonka The Shade Room (@theshaderoom) julkaisi