Mies tarjoutui maksamaan takana tulevien ostokset – katui heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mike Khoury -niminen mies oli ajanut eräänä päivänä Taco Bell -ravintolan ajokaistalle ja tilannut pienen välipalan mukaansa. Kun hän oli ajanut tilaustolpalta noutoluukulle hän oli saanut yllätyksekseen kuulla, että hänen edessään ajanut asiakas olikin hyvän tahdon eleenä maksanut jo miehen ostokset.

Khoury oli ollut niin iloinen edellä ajaneen hyvästä teosta, että hän päätti jatkaa hyvien tekojen kierrettä ja myös maksaa hänen takanaan ajavien ostokset. Miehen takana oli hänen epäonnekseen ajanut suurperhe, jonka ostokset tulivat maksamaan 49,56 dollaria.

Khoury on kuvannut oman tuohtumuksensa hulvattomalle videolle, jossa hän kertoo miten hänen päivänsä muuttuikin nopeasti mahtavasta huonoksi. Mies ei kokenutkaan oloaan hyväksi ihmiseksi vaan köyhäksi, eikä hän luultavasti enää koskaan tule tarjoutumaan takana tulevien asiakkaiden maksumieheksi.