Ensitreffit helvetistä – tyttö ripuloi ihastuksensa sänkyyn

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ripuli voi olla nolo ja vaikea vaiva mikäli se sattuu yllättämään muiden seurassa tai yleisillä paikoilla. Kun vatsassa tapahtuu oloa helpottava väännähdys, voi henkilö jo tietää, että vessaan on lähdettävä kiireellä.

Buzzfeed-sivusto kysyi lukijoiltaan noloimpia ripuliin liittyviä sattumuksia, joista erään tytön tarina vei kirkkaasti voiton. Mauram42-nimimerkin takana kirjoittava tyttö paljasti mitä hänelle oli tapahtunut.

Vastaaja oli ollut yliopistossa opiskelemassa ensimmäistä vuotta kun hän oli tavannut pojan, johon hän ihastui. Tytöllä oli ollut kova antibioottikuuri päällä, mutta hän oli siitä huolimatta päättänyt mennä koulun bileisiin, koska hän oli halunnut nähdä ihastuksensa.

Tyttö oli juonut bileissä alkoholia, joka oli antibioottien kanssa saanut hänen vatsansa sekaisin. Hän päätti kuitenkin mennä pojan luo yöksi. Tytön olo oli alkanut muuttumaan todella tukalaksi, jolloin hän oli päättänyt huomaamattomasti levittää pakaroitaan erilleen ja päästää hiljaisen pierun. Tytön epäonneksi mukana oli tullut kuitenkin muutakin.

Tyttö oli ripuloinut ihastuksensa sänkyyn. Peitelläkseen hameen ja tiukkojen sukkahousujen alle tullutta ripulia tyttö oli nopeasti päättänyt helpottaa pojan haluja kädellään. Tämän jälkeen hän oli jättänyt hyvästit pojalle ja juossut omaan kotiinsa samalla kun ripuli oli valunut pitkin tytön reisiä nilkkoihin saakka.

Poika ja tyttö päätyivät parisuhteeseen ja he seurustelivat kolme vuotta. Kun tyttö lopulta kehtasi tunnustaa ensimmäisen illan tapahtumat pojalle, hän yllättyi, koska oli itse muistanut vain mukavan käsihoidon eikä ollut huomannutkaan tytön pahaa oloa.