Myytinmurtajat uuteen TV-sarjaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu Myytinmurtajat-sarja tuli tänä vuonna tiensä päähän 12 tuotantokauden jälkeen. Osa sarjan tähdistä tulee kuitenkin jatkamaan tutunlaisissa merkeissä tulevassa White Rabbit Project -sarjassa.

Netflix-sarjassa ovat mukana Myytinmurtajien rakennustiimiin kuuluvat Grant Imahara, Kari Byron ja Tory Belleci. Deadline-sivuston mukaan White Rabbit Projectissa kolmikko paneutuu historiasta, populaarikulttuurista ja tieteestä tunnettuihin outoihin ja hämmästyttäviin tapahtumiin sekä ilmiöihin.

White Rabbit Project saapuu Netflixiin 9. joulukuuta. Uutta sarjaa työstää Myytinmurtajien tuotantoyhtiö Beyond Productions. Myös alkuperäiselle Myytinmurtajat-sarjalle ollaan jo suunnittelemassa The Verge -sivuston mukaan jatkoa, joskin alkuperäisestä formaatista poikkeavan realitysarjan muodossa.