Perheenäidit pössyttelivät autossa – juhlivat lasten koulun alkamista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Syksyisin koulun alkaminen saa ihmisille aikaan monenlaisia tunteita. Osa voi ahdistua, osaa lapsista pelottaa, nuoret aikuiset voivat pitää kesäloman loppua surullisena asiana ja ensimmäiselle luokalle menevät jännittävät ensimmäistä päivää. Koulun alkaminen muuttaa myös vanhempien arjen kun lapset lähtevätkin aamulla kouluun.

Myös vanhemmat voivat kokea jännitystä ja ahdistusta lapsensa koulutaipaleen alussa. Eräät äidit jäivät porukalla kiinni kuitenkin siitä, että he olivat päättäneet yhdessä juhlistaa lastensa koulun alkamista polttamalla kannabista.

Poliisi oli huomannut liikenteessä liian lujaa vauhtia ajavan naisen ja pysäyttänyt hänet. CTV News -uutisten mukaan autossa olleet naiset olivat polttaneet kannabista, mikä oli käynyt hyvin selväksi kun poliisi oli pyytänyt naista rullaamaan auton ikkunan alas.

Kanadalainen äiti oli selittänyt poliisille, että hän juhli muiden autossa olevien äitiystäviensä kanssa sitä, että lapset ovat jälleen päivät koulussa. Perheenäiti sai holtittomasta ajotyylistä nuhtelun, mutta hänelle ei annettu sakkoja koska poliisi totesi hänen ajokuntonsa kannabiksesta huolimatta hyväksi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.