Sara Forsberg: ”Näin muutuin lihan rakastajasta vegaaniksi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen nettisensaatio ja artistina uraa luova Sara Maria Forsberg on tullut alunperin tunnetuksi suositusta videoblogistaan. Forsberg on julkaissut nyt yli 750.000 seuraajansa iloksi uuden videon, jossa hän kertoo omasta ruokavaliostaan.

Sara selittää seuraajilleen miten ja miksi hän ryhtyi kaikkiruokaisesta vegaaniksi. Hän ei enää halunnut syödä eläimiä, minkä vuoksi hän poisti kaikki eläinperäiset tuotteet ruokavaliostaan. Sara kuitenkin selventää, että hän ei silti tuomitse ketään vaan voi satunnaisesti haluta vaikkapa haistella toisen tilaamaa pihviä.

Vegaanien ei tarvitse syödä mitään tylsiä ruokia tai pelkkää salaattia vaan he voivat myös tehdä kasviperäisistä tuotteista pizzaa, hampurilaisia, pastaa tai melkeinpä mitä tahansa. Sara kertoo rakastaneensa lihaa aiemmin, mutta nyt hän rakastaa parempaa oloaan ja terveellisen ruokavalion vuoksi hehkuvaa ihoaan enemmän.