Chloe Moretz paljasti pintaa viettelevästi korujuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen teinitähti Chloe Moretz teki läpimurtonsa Kick-Ass -elokuvassa. Sittemmin nuori tähti on esiintynyt myös komediaelokuvassa 500 Days of Summer. Viime kesän Brooklyn Beckhamin kanssa seurustellut Chloe valittiin taannoin myös Pieni merenneito -elokuvan päätähdeksi.

Chloe Moretz on totuttu tähän saakka näkemään julkisuudessa melko konservatiivisissa asuissa, mutta kuluneena kesänä asiaan tuli muutos. Eilen Chloe kuvattiin osallistumassa odottamattoman rohkeassa asussa The Cartier Fifth Avenue Grand Reopening Event -tapahtumaan New Yorkissa. Hänen avonainen asunsa esitteli viettelevästi paljasta pintaa.

Chloe Grace Moretz varttui Atlantassa vanhempiensa ja neljän isoveljensä kanssa. Lapsitähden Trevor-veli on toiminut Chloen näyttelijävalmentajana jo usean vuoden ajan ja matkustanut tämän mukana eri markkinointikiertueilla. Chloen ensimmäinen rooli Hollywoodissa nähtiin sarjassa Oikeuden puolesta. Sittemmin hän on esiintynyt muun muuassa Täydelliset naiset -hittisarjassa sekä Dirty Sexy Money -draamasarjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash