Britney Spears sikaili ostoskeskuksessa: ”Voit tehdä sen koska olet julkkis!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keskusteluohjelman juontaja Ellen DeGeneres sai vieraakseen Britney Spearsin. Tällä kerralla parivaljakko ei suorittanutkaan haastattelua tuttuun tapaan The Ellen Show -ohjelman studiossa vaan kaksikko päätti suunnata yhdessä ostoskeskukseen.

Ellen yritti viedä poptähteä pahoille teille ja vakuutti naiselle, että hän voi tehdä ostoskeskuksessa mitä tahansa koska hän on niin suuri tähti. Ellen ja Britney saivat heti paljon huomiota muilta asiakkailta astellessaan ostoskeskukseen sisään juontajan huutaessa: ”Väistäkää! Me olemme julkkiksia”.

Britney pyysi juontajan yllyttämänä kaikkea ilmaiseksi myyjiltä. Hän vei mustan pikkurepun, kauluspaidan, puvun takin, solmion ja puhui itselleen vielä ison kulhollisen jäätelöä. Britney alkoi kuitenkin painamaan hieman jarrua kun juontaja ryhtyi kouluttamaan lääkärin ammatista haaveilevaa poikaa siitä, että julkkiksena hän tienaisi enemmän.