Lily-Rose Depp on upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Johnny Deppin ja laulaja Vanessa Paradisin 17-vuotias tytär Lily-Rose Depp otti taannoin osaa kampanjaan, jossa hän tunnustautuu olevansa biseksuaali. Lily-Rose poseerasi Self Evident Truth -nimisen kampanjan kuvassa, joka juhlii seksuaalivähemmistöjä.

Eilen nuori kaunotar osallistui Italiassa Venetsian elokuvajuhlille, jossa hänet kuvattiin Excelsior-hotellin edustalla erittäin edustavana.

Lily-Rosen taannoin tähdisttämän Evident Truth -kampanjan tarkoituksena oli kuvata 10.000 erilaista ihmistä, jotka kuuluvat johonkin seksuaalivähemmistöön ja haluavat tunnustaa sen kaikille esiintymällä Instagramissa julkaistavassa kuvasarjassa. Lily-Rose oli kampanjassa lähes viimeisiä kuvattavia, sillä häntä ennen jo 9.959 ehti juhlia kuvissa seksuaalista suuntautumistaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash