Uutuus herättää naisen orgasmilla – nautinnollinen herätyskello

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat ihmiset vihaavat herätyskellon ääntä oli ääneksi laitettu kuinka rauhallinen tai miellyttävä musiikki tahansa. Herätysääni tarkoittaa kuitenkin aina sitä, että ihminen joutuu heräämään siihen väsyneenä kesken uniensa.

Kerroimme jo kaksi vuotta sitten kuinka naisille oli kehitelty uusi pikkuhousuihin laitettava värisevä herätyskello. Little Rooster on nyt tullut markkinoille. Kyseessä on naisille suunnattu herätyskello, joka herättää naisen värinällä.

Laitteeseen asetetaan haluttu herätysaika, jonka lähestyessä vibraattori alkaa vähitellen värisemään. Värinä voimistuu asteittain ja herättää naisen tuotelupauksensa mukaan nautinnollisesti.

Little Rooster -niminen herätyskellon ja vibraattorin yhdistelmä on muotoilultaan sellainen, että sen ei tulisi pikkuhousujen sisällä tuntua miltään tai haitata unia ennen värinää. Little Rooster lupaa herättää naisen onnellisena, itsevarmempana ja kiihottuneena seuraavaan päivään.