Ikävä lemmikkiäsi? Keksintö mahdollistaa leikkimisen etänä

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Älylaitteita ei suunnitella enää pelkästään ihmisille, vaan markkinoilta löytyy nykyään myös eläimille ja niiden omistajille suunnattuja uuden tekniikan ihmeitä. Yksi tällaisista tuotteista on kamera, jonka avulla lemmikkiä voi leikittää etänä.

Monien lemmikinomistajien elämässä tulee joskus vastaan tilanteita, joissa koirasta tai kissasta täytyy olla erossa esimerkiksi työmatkan vuoksi. Acer-yhtiön PawBo-kameran avulla lemmikkiin voi pitää yhteyttä älypuhelimen tai tabletin välityksellä.

Laitteen avulla eläintä voi muun muassa leikittää laserosoittimen avulla ja sille voi antaa herkkuja. Leikittämiseen voi osallistua kerralaan jopa kahdeksan ihmistä. Pawbo+ -kameraa esitellään Youtubessa julkaistulla videolla.