Käytännön pila aiheutti kauhua – UFO kaappasi taksin matkustajineen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien Salaisten kansioiden kaltaisten sarjojen parissa varttuneiden suurimpiin lapsuusajan pelkoihin lukeutui epäilemättä UFOn sieppaamaksi joutuminen. Tuoreella videolla piilokamerapilan uhriksi joutuneiden tapauksessa tästä yleensä aiheettomasta pelosta tulee todellisuutta.

Brasilialainen piilokameraohjelma Cameras Escondidas Programa Silvio Santos järjesti taannoin hurjan ja runsaasti valmistelua vaatineen piilokamerapilan. Siinä syrjäistä metsätietä ajavan taksin asiakkaat joutuvat UFOn ja humanoidien yllättämäksi.

Pilan alussa taksikuski katoaa oudon valon saattelemana. Pian karmivan näköiset humanoidit piirittävät auton matkustajien huutaessa sisällä kauhusta. Piilokamerapila on viety erittäin pitkälle, sillä uhrien kokema kauhu vaikuttaa videolla erittäin todelliselta.