Nainen teki chihuahualle oman huoneen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harry Potter -kirjojen nimikkohahmo joutui viettämään osan lapsuudestaan portaiden alla sijaitsevassa pienessä komerossa. Kyseisen kaltainen huoneratkaisu on ehkä liian pieni useimmille ihmisille, mutta täydellinen chihuahualle.

Reddit-käyttäjä Fatisbacin täti oli keksinyt hauskan tavan käyttää uuden kotinsa rappusten alla olevan kaappitilan hyödyksi. Nainen teki komerosta huoneen hänen pienelle koiralleen.

Pieni huone on juuri sopivan kokoinen chihuahualle. Komerosta löytyy kaikki koirien mukavuudet kuten sänky, ruokakupit, leluja ja jopa maalaus koirista pelaamassa pokeria. Fatisbac jakoi kuvasarjan tätinsä koiran ikiomasta huoneesta Imgur-sivustolla.

Visited my aunts new house over the holiday. This is the room she built for her Chihuahua.