Serena Williams twerkkasi – peppu heilui liian vähän?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tennistähti Serena Williams rakastaa tanssimista. Kaikkien tulisi saada rohkeasti tanssia ja liikuttaa vartaloaan musiikin tahdissa aina kun siltä tuntuu siitä huolimatta, että se ei jonkun mielestä näyttäisi hyvältä. Serena Williamsin fanit ovat kuutenkin nyt alkaneet kyllästymään siihen, että nainen julkaisee jatkuvasti twerkkausvideoita, vaikka muiden mielestä hän ei osaa kyseistä tanssilajia.

Monille Williamsin tanssivideot olivat yhdentekeviä, kunnes SELF Magazine -lehti julkaisi naisesta videon, jossa hän opettaa muita twerkkaamaan. Katsojien mielestä video on ollut todella kipeää katsottavaa eikä kenenkään tulisi ottaa Williamsin opetuksista mallia omien tanssiliikkeiden harjoittelemiseen.

Tanssitutoriaalin lisäksi nainen on julkaissut monia Snapchat-videoita, joissa hän twerkkaa. Ihmiset ovat alkaneet saamaan niistä tarpeekseen ja kommentoimaan videoita melko rankalla kädellä. Monien mielestä tennistähden tanssiminen on kiusallista katsottavaa ja näyttää siltä kuin hän saisi sähköiskun.