Taikatemppu pysyy mysteerinä – tätä ei ole pystytty selvittämään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisille taikureiden tekemät taikatemput voivat välillä tuntua todella uskomattomilta ja jäädä vaivaamaan niin paljon, että tempun paljastamisesta voisi vaikka maksaa. Yleensä taikurit tietävät toisten taikureiden temput, mutta välillä ammattilaisetkin pystyvät yllättämään toisensa.

Eräs Las Vegasissa toimiva taikuri on tehnyt köydellä niin hämmentävän tempun, että jopa viihdyttäjinä ja tunnettuina taikureina toimivat Penn ja Teller ovat myös jääneet suu auki ihmettelemään kuinka temppu voi olla mahdollinen. Tempussa Mac King käyttää sanojensa mukaan vain yhtä köyttä, mutta se muuttuu kuitenkin tempun aikana todella moneen otteeseen.

Mac King on saanut taikurikollegatkin hämmästelemään yksinkertaiselta vaikuttavaa köysitemppua, jota kukaan ei ole onnistunut vieläkään ratkomaan. Mies leikkaa tempun aikana köyden saksillaan moneen osaan, tekee siihen solmuja, leikkaa kahtia ja saa sen vielä kaiken tämän jälkeenkin yhdeksi ehjäksi köydeksi.