Arnold Schwarzenegger ja Predator kohtaavat jälleen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Avaruuden saalistaja Predator palaa valkokankaalle vuonna 2018 The Predator -elokuvan myötä. Ihmisiä metsästävä avaruusolento ei kuitenkaan ole välttämättä tulevan elokuvan ainoa tuttu hahmo. Näyttelijä Arnold Schwarzenegger halutaan mukaan myös uuteen The Predator -elokuvaan.

Mies näytteli pääroolia alkuperäisessä, vuonna 1987 ilmestyneessä Predator-elokuvassa. Arnold paljasti jo aiemmin The Arnold Fans -sivustolle, että hän tulee käymään neuvotteluja asian tiimoilta The Predatorin ohjaaja Shane Blackin kanssa. Black ei ole suostunut kommentoimaan huhuja.

Arnold Schwarzenegger on ollut viime aikoina jälleen kiireinen mies. Hän on lanseerannut omaa Arnold’s Sports Festival -urheilutapahtumaa, minkä lisäksi hän tulee korvaamaan Donald Trumpin Diili-sarjan uudella tuotantokaudella.