Maria Monden biisistä kulttihitti: ”Insgramtam pom pom pi aahaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiselle musiikkitaivaalle on singahtanut kertaheitolla uusi tähti, kun Maria Monde julkaisi musiikkivideonsa kappaleesta Maailma. Kappaleesta ja videosta on molemmista muodostunut nopeasti musiikkipiirien kulttihitti.

Persoonalliseksi kuvailtavassa musiikkiesityksessä käsitellään tämän päivän sosiaalisista medioista tuttuja aiheita.

Tiedossa ei vielä ole onko kyseessä mahdollisesti parodia vai kenties vakavalla mielellä toteutettu kappale. Joka tapauksessa kappale leviää parhaillaan sosiaalisessa mediassa vauhdilla. Maailma-kappaletta on jo ehditty verrata Dingon taannoiseen Facebookissa-kappaleeseen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat