Pelistä syntyi perheriita – röntgenkuva paljasti karun seurauksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Videopelien pelaamista koskeva perheriita on kärjistynyt kauhistuttaviin mittasuhteisiin Kiinassa. Vanhemmat olivat käskeneet 11-vuotiasta poikaansa Xiaopengia lopettamaan videopelien jatkuvan pelaamisen.

The Sun -lehden mukaan perheenjäsenet olivat huolissaan nuoren pojan peliriippuvuudesta ja vanhempien mielestä poika näytti huonoa esimerkkiä pikkuveljelleen. Xiaopeng uhkaili, ettei hän aikonut lopettaa pelaamistaan ennen kuin joku leikkaisi hänen sormensa irti.

Väittelyn kiihtyessä poika tarttui veitseen ja toteutti karmean uhkauksensa leikkaamalla irti yhden sormistaan. Vanhemmat kiidättivät pojan läheiseen sairaalaan irtonaisen sormensa kanssa. Lääkäreiden mukaan poika pääsi leikkaukseen ajoissa ja sormen uudelleen kiinnittäminen onnistui. Poika tulee toipumaan leikkauksesta, mutta hän ei kykene pelaamaan videopelejä pitkään aikaan.