Vauhdikas uusi treenimuoto – hyppykengillä tanssiminen leviää

Fitness Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Liikunnan saralla nähdään todella paljon vaihtuvia trendejä. Välillä muodissa on joogaaminen, välillä kovasykkeinen nyrkkeily, kunnon voimatreeni tai tanssi. Tällä kerralla videolla päästään seuraamaan hauskaa tanssituntia, jonka nimi on kenguru-cardio.

Espanjan Valenciassa kuvatulla videolla naiset ovat ulkona tanssimassa ja nauttimassa ulkoilmasta. Treenissä käytetään apuna hyppykenkiä, joiden päällä pomppimalla tanssiminen saa aivan uudenlaista vauhtia.

Tehokkaasti hien pintaan nostava kengurutanssi laittaa hyppykenkien käytön vuoksi jalkalihakset koville ja pitää sykkeen korkealla. Naiset pysyvät koko ajan liikkeessä ja hyppivät musiikin kanssa samaan tahtiin. Tällaista hyppimistä kun jatkaa tunnin ajan pääsee huippukuntoon varmasti ennätysajassa.