Uusi matkatyyny mullistaa matkustamisen – paremmat unet matkalla

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pitkillä lento- ja junamatkoilla saattaa olla hankala saada mukavaa nukkumiseen soveltuvaa asentoa. Istuen matkustaville on olemassa erilaisia niskatyynyjä, mutta nyt markkinoille on tulossa mukavuuden mullistava keksintö. Matkustaja voi nojata eteenpäin ilman, että pää retkahtaa vierustoverin olkapäälle.

FaceCradle-tyynyn kehittänyt pariskunta on luonut sen aluksi omiin tarpeisiinsa. Tyynyssä on neljä eri asentoa perinteisen niskamallin lisäksi. Tyynyn avulla voi torkkua pää sivulle nojaten, pöytää vasten kumartuen tai syvään uneen tarkoitetussa asennossa eteenpäin leväten.

Tyynyn avulla voi saada paremmat unet matkan aikana ilman, että istuinta tarvitsisi välttämättä asentaa ääriasentoon takana istuvan matkustajan kiusaksi. FaceCradle hakee rahoitusta Kickstarter-kampanjan avulla, ja se on saanut yli miljoonan dollarin edestä rahaa kassaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat