Chihuahua soi kannabiskeksin – kuvat kertovat loput

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koirilla on toisinaan paha taipumus syödä ihmisille tarkoitettuja herkkuja omistajien silmän välttäessä. Yhdysvalloista kantautuvassa tapauksessa eräs chihuahua sattui syömään tavanomaista tujumman keksin.

Reddit-käyttäjä Choices63 jakoi sivustolla kuvasarjan eläinlääkärille toimitetusta Peanut-koirastaan. Eläin oli syönyt salaa miehen ystävän mukana olleen kokonaisen kannabiskeksin.

– Peanut kaivoi sen hänen laukustaan. Näki paljon vaivaa sen eteen. Koira ei ollut kannabiksen, vaan keksin perässä, Choices63 kuvailee.

Suuri THC:n määrä ei tuottanut pienelle koiralle mielihyvän tai rentoutuksen tunnetta. Sen sijaan Peanut ei pystynyt seisomaan, ja se käyttäytyi vainoharhaisesti. Koira toimitettiin nopeasti eläinlääkärille.

Lääkärin toimien myötä koira alkoi jälleen toipumaan. Lemmikkien omistajia neuvotaankin kääntymään vastaavissa tapauksissa nopeasti eläinlääkärin puoleen. Vaikka koirien kannabismyrkytykset eivät ole leikin asia, on Reddit-käyttäjän jakamalle kuvasarjalle pilvessä olevasta chihuahuasta vaikea olla nauramatta.

– Huvittavaa oli se, että eläinlääkärit eivät olleet yhtään ihmeissään. Tämä ei ollut ilmeisesti ensimmäinen kerta, kun he näkivät eläimen pilvessä, Choices63 kertoo.

Our chihuahua got into a friend's stash…