Muistatko tämän leffajulisteen? Alkuperäisestä maksetaan nyt jopa 130 000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen 1980-luvulla elänyt muistaa varmasti elokuvan E.T. The Extra Terrestrial. Yksi elokuvahistorian suosituimmista elokuvista koskettaa monia yhä edelleen. Aikoinaan elokuvan julisteet korisivat myös tuhansien suomalaisten lasten ja nuorten huoneiden seiniä.

1980-luvulla elokuvajulisteita ei vielä tehty tietokoneilla ja niiden erikoisefekteillä, vaan käsityönä esimerkiksi maalaamalla. Nyt E.T. The Extra Terrestrial -elokuvan ikonisen julisteen alkuperäinen maalaus tullaan myymään Heritage Auctions -huutokaupassa jättisummalla.

Hollywood-tuottaja Bob Bendetsonin toimiston seinällä viimeiset 13 vuotta nähdyn akryyliväreillä tehdyn maalauksen hinnan odotetaan nousevan huutokaupassa peräti 150.000 dollariin, eli noin 130.000 euroon. Maalaus on suojattu vahvalla lasilla ja siinä on maalarin omakätinen signeeraus. Huutokauppa järjestetään Dallasissa 12. lokakuuta.

ettheextraterrestrialjuliste14092016a