Anna Abreu julkaisi karmean lomakuvan: ”Tätä ei turisteille näytetä”

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Paratiisisaarten lomakuvissa nähdään yleensä vain toinen toistaan upeampia loppumattomia hiekkarantoja, palmuja ja kirkkaansinistä vettä. Parhaillaan maailman tunnetuimpiin luksuskohteisiin lukeutuvilla Malediiveillä lomaileva Anna Abreu on nyt paljastanut miltä saarten toinen puoli näyttää.

Abreu julkaisi Instagramissa hieman tavallisesta poikkeavan lomakuvan, jossa paljastuu harvoin nähty näky Malediivien rannoilta. Kuvassa hän seisoo seurueineen rannalla, jonne on kasautunut mereltä valtava määrä muovia ja muuta roskaa.

– Tää on se puoli paratiisista mitä ei hirveästi turisteille näytetä tai lomakuvissa näy. Tämä oli vain pieni muistutus taas kerran siitä, mitä me ihmiset teemme tälle mielettömän upealle planeetalle, Anna Abreu kirjoittaa kuvan yhteydessä.