Kodittomia koiria lainataan turisteille Havaijilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lomamatkan ei tarvitse aina olla pelkästään turistikohteissa kiertelemistä tai auringonpalvomista. Havaijilla toimii Kauai Humane Society -niminen järjestö, joka lainaa koiria eläimiä rakastaville lomailijoille, jotta matkaan voisi mahduttaa hyväntekeväisyyttä ja viihtyisää ulkoilemista.

Kauai Humane Society antaa kodittomia koiria turistien käyttöön. Vapaaehtoiset adoptoijat voivat pitää eläimistä huolta lomansa aikana kuin omasta lemmikistään. Koirien kanssa voi harrastaa, opettaa niille vuorovaikutusta ja luottamusta ihmisiin. Ennen kaikkea kovia kokeneet karvaturrit saavat elämäänsä paljon kaivattua rakkautta ja rapsutuksia.

Kun koirat tottuvat paremmin ihmisiin ja oppivat jälleen luottamaan kanta-astujiin, on heillä tulevaisuudessa parempi mahdollisuus löytää pitkäaikainen ja huolehtiva koti. Koirat tarjoavat turisteille uudenlaisia matkakokemuksia ja antavat mahdollisuuden erilaiseen lomanviettotapaan, Elite Daily uutisoi.

Kuva, jonka Emily Bell (@emmbell_) julkaisi

Kuva, jonka kierss10 (@kierss10) julkaisi

Kuva, jonka syrbs (@syrbs) julkaisi