Ryan Seacrest pokasi miesten päiväunen – supermalli Adriana Liman

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuodesta 2000 Victoria’s Secretin mallina työskennellyt 35-vuotias huippumalli Adriana Lima erosi koripalloilijamiehestään Marko Jaricista vuonna 2014. Muutaman vuoden sinkkuna viihtynyt kaunotar on nyt iskenyt silmänsä kuuluisaan juontajaan Ryan Seacrestiin.

Splash
Splash

Yhdysvaltalainen radio- ja televisiojuontaja sekä tuottaja Ryan Seacrest on nähty romanttisella illallisella yhdessä upeauumaisen Adriana Liman kanssa. Huippumalli ja 41-vuotias televisiopersoona ottivat innokkaasti yhteiskuvia jo olympialaisten aikaan tehdyssä haastattelussa. Lima kehui Seacrestia tällöin komeaksi mieheksi.

Adrianalla on kaksi lasta, neljävuotias Sienna ja kuusivuotias Valentina. Ryan Seacrest on ollut sinkkuna vuodesta 2013. Mies tunnetaan muun muassa American Idol -ohjelman ja American Top 40 -radio-ohjelman juontajana.