Vauva syntyi lentokoneessa – sai ilmaiset lentomatkat eliniäksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Libyasta Nigeriaan matkalla olleessa lentokoneessa päästiin todistamaan iloista perhetapahtumaa, kun matkustajana ollut nainen synnytti ilmatilassa terveen poikavauvan. Lentoa operoinut yhtiö Buraq Air on nyt tarjonnut tulokkaalle ilmaiset lennot koko elämän ajaksi.

Synnytyksen käynnistyttyä lentohenkilökunta kääri hihat ja auttoi lapsen maailmaan. Poika nimettiin Abdul Bassetiksi lentokoneen kapteenin mukaan. Buraq Air -lentoyhtiö tiedotti tapahtumasta Facebookissa ja lupasi lapselle koko elinajaksi ilmaiset lentomatkat heidän reittilennoilleen Turkkiin, Tunisiaan ja Libyaan.

Kyseessä ei ole ensimmäinen tänä vuonna lentokoneessa maailmaan saapunut vauva. Elokuussa Haven-niminen vauva syntyi matkalla Dubaista Manilaan. Pienokainen sai lentoyhtiöltä lahjaksi miljoona ilmaista lentomailia, Daily Mail uutisoi.