Ashley Graham palasi catwalkille – näky miellyttää faneja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotimaailmaan on viime vuosina noussut monia plus-kokoisia malleja. Moni yritys on ajanut ajatusta, että minkä tahansa kokoinen nainen voisi toimia mallina. Kuitenkin edelleen monien mielestä mallin tulee olla joko hyvin hoikka tai sitten selkeästi suurempi voidakseen olla plus-kokoinen malli.

28-vuotias malli plus-malli Ashley Graham suututti helmikuussa faninsa, jotka olivat tyytymättömiä hänen laihtumiseensa. Fanit kertoivat pitävänsä Grahamia jopa huijarina, koska hän esiintyy plus-kokoisena mallina, vaikka oli selvästi laihtunut.

Eilen Ashley osoitti olevansa edelleen tittelinsä veroinen, sillä hän oli selvästi pyöristynyt sitten alkuvuoden. Graham osallistui nyt Elle Presents Holiday 2016 -muotinäytökseen New Yorkin muotiviikoilla. Nämä kuvat varmasti miellyttävät plus-kokoisen kaunottaren faneja.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash