Jenkkifutari twerkkasi pelissä – sai jättisakot tempauksestaan!

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaista jalkapalloa Pittsburgh Steelersin riveissä pelaava Antonio Brown on noussut otsikoihin kentällä tekemänsä voitontanssin jälkeen. Vielä itse elettä enemmän huomiota on herättänyt miehen saama rangaistus teostaan.

Pittsburg Steelers pelasi taannoin Washington Redskinsiä vastaan. Antonio Brown teki pelin aikana maalin, jota hän juhlisti twerkkaamalla lyhyesti kentän laidalla. Teko ei ollut tuomareiden mieleen.

Brown sai epäurheilijamaiseksi kuvaillusta käytöksestään 15 jaardin rangaistuksen ja 12.154 dollarin, eli yli 10.000 euron sakon. Melko viattoman näköisen eleen tekeminen oli kuitenkin urheilijan mukaan hintansa arvoista.

– Ei merkitse mitään päällikölle, Brown kommentoi rangaistustaan ESPN-urheilusivustolle.