Kissa järkyttyi kolikkorasiasta – ilme kiteytti olennaisen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kissanomistaja on julkaissut netissä riemastuttavan videon lemmikkinsä hämmentyneestä reaktiosta. Kissan mieltä kummastutti lattialla oleva kolikkorasia, jonka sisällä oli pieni lelukissa. Lemmikki meni hämilleen, kun se näki rasian luukun aukeavan.

Omistaja oli asetellut rasian päälle kolikon, joka aktivoi lelun. Kissa seurasi tarkkana laatikkoa, josta työntyi ulos pieni tassu. Valkoinen tassu tarttui kolikkoon ja veti sen laatikkoon. Omistajalla oli naurussa pidättelemistä, kun hän kohdisti kameransa lemmikkiinsä.

Kissan hölmistynyt ilme kertoi enemmän kuin tuhat sanaa. Kolikkorasia oli herättänyt lemmikin uteliaisuuden, mutta se ei selvästikään osannut käsitellä näkemäänsä tilannetta. Daily Mail -lehden mukaan huvittava video on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa, mutta sen tapahtumapaikka on jäänyt epäselväksi.