Eteläafrikkalainen suomalaismiehistä: ”Onnistuu paremmin kun juottaa juovuksiin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tarronto Landin YouTube-kanavalla voi seurata Suomeen yhdeksän kuukauden ajaksi muuttaneen eteläafrikkalaisen naisen seikkailuja ja havaintoja Suomesta. Nyt hän pohtii videollaan suomalaisten ja eteläafrikkalaisten miesten eroja deittailun näkökulmasta, mutta myöntää, ettei hänellä ole kovin paljon kokemusta kummastakaan.

– Minulle on kerrottu, että Suomessa nainen tekee usein aloitteen. Samalla kerrottiin, että jos mies flirttailee kanssani, on hän joko juovuksissa tai ulkomaalainen. Jos olen kiinnostunut miehestä, tulee minun esittää se selvästi, ja se onnistuu paremmin, kun miehen juottaa juovuksiin. Se sai minut nauramaan, koska se on aivan päinvastoin kuin asia menee missä tahansa muualla maailmassa, Tarronto Land kertoo.

Myös syy tähän poikkeukseen oli hänellä jo tiedossa.

– Suomalaiset naiset ovat majesteettisia ilmestyksiä. Haastan tiedät etsimään ruman suomalaisen naisen. Heitä ei nimittäin ole olemassa, ja se on minusta ärsyttävää.

Samalla Tarronto vertailee Etelä-Afrikan ja Suomen eroja siinä missä vaiheessa deittaileva pari muuttuu keskenään tyttö- ja poikaystäväksi. Myös rakkaudentunnustukset ovat kärsineet Suomessa inflaation.