Tavikset pantiin pitämään lehdistötilaisuutta – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Päättäjien ja julkisuuden henkilöiden lehdistötilaisuuksissa antamille kommenteille on helppo nauraa. Kiperiin kysymyksiin vastaaminen kymmenien toimittajien edessä ei ole kuitenkaan aina helppoa, kuten tuore video osoittaa.

Improryhmä Improv Everywhere järjesti taannoin hauskan tempauksen New Yorkissa sijaitsevan kirjaston edessä. Rappusille oli jätetty lukuisin mikrofonein varustettu puhujakoroke. Kun uteliaat ihmiset menivät ihmettelemään koroketta Instagram-kuvien toivossa, paikalle saapui suuri joukko toimittajia.

Toimittajat alkoivat pommittamaan tavallisia kaduntallaajia yllättävillä kysymyksillä. Korokkeelle ilmaantuneet ihmiset joutuivat kommentoimaan muun muassa suosikkipizzojaan, Starbucks-kahvilan antimia ja Beyoncen uusinta albumia.