Kymmenet toukat kulkivat jonossa – hauska näky timelapse-videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valokuvaaja Dirk Nienaber törmäsi taannoin hauskaan näkyyn Australian Perthissä. Kymmenet pienet toukat kulkivat paikallisella rannalla siistiin jonoon asettautuneina. Dirk otti nopeasti Canon 5D -kameransa esille, ja kuvasi tilanteen.

Mies julkaisi tilanteesta kuvatun time lapse -videon myöhemmin Youtubessa. Määrätietoiset toukat liikkuvat jonossa kuin pienoiskoinen juna, eikä yksikään ötököistä poikkea reitiltä.

– Olin hämmästynyt siitä, kuinka ötökät seurasivat täsmälleen samaa reittiä kuin etummainen toukka. Tämä selviää kohdassa, jossa ne kiipeävät seinää pitkin, kuvaaja kertoo.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat