Näyttääkö tutulta? Tältä tuntuu olla ilman puhelinta julkisella paikalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puhelin on ihmisten pelastus monissa tilanteissa. Puhelimen näyttöön voi kiinnittää oman katseensa silloin kun joutuu esimerkiksi hissiin tuntemattomien ihmisten kanssa tai odottelee junaa saapuvaksi raiteille.

Ihmisiä on nyt huvittanut kuva, jossa apina istuu tylsistyneen ja hieman vaivaantuneen näköisenä penkillä. Apina näyttää juuri sellaiselta ihmiseltä, joka odottelee linja-autoa saapuvaksi. Häneltä kuitenkin puuttuu yksi mukavuutta lisäävä asia, joka on puhelin.

Puhelimen puuttuminen tällaisessa tilanteessa olisi ihmisille nykyään lähes painajaismaista. Puhelimen avulla ihmiset ovat jo pitkään onnistuneet väistämään monet täpärät tilanteet, joissa he olisivat ilman tekemistä voineet joutua juttelemaan jonkun ventovieraan henkilön kanssa.