Kim Kardashian unohti pukeutua? Puolialastomana kaupungilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashianin paljastettiin ottaneen taannoisella nelipäiväisellä Meksikon lomallaan yhteensä 6.000 selfietä. Äskettäin seurapiiritähti juhlisti avustajansa syntymäpäivää julkaisemalla oman kuvansa Instagramissa. Parhaillaan Kim ja hänen miehensä Kanye West lomailevat Miamissa.

Eilen pariskunta kuvattiin kaupungilla, jossa näytti selvästi siltä, että Kim olisi unohtanut pukeutua hotellista lähtiessään. Hän nimittäin liikkui julkisella paikalla puolialastomana yhdessä miehensä kanssa.

Kim Kardashian on viime päivinä muutenkin nähty poikkeuksellisen niukoissa asuissa. On mahdollista, että Kim on tekemässä niin sanotut ladygagat, eli pyrkii maksimoimaan saamansa julkisuuden esiintymällä päivä päivältä rohkeammissa asuissa julkisuudessa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash