Orlandon ammuskelun uhri selvisi Katy Perryn avulla – tapasi viimein tähden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Orlandossa sijaitsevassa yökerhossa tapahtuneessa ammuskelussa haavoittuneiden joukossa oli myös Tony Marrero -niminen mies, joka sai selkäänsä neljä luotia. Hän kertoi The Ellen Show -ohjelmassa vieraillessaan, että häntä auttoi sairaalassa Katy Perryn Rise-kappaleen kuunteleminen.

Marrero kertoi, että Rise-kappaleen voimakkaat sanoitukset auttoivat häntä selviämään ja paranemaan vammoistaan. Ellen DeGeneres on tunnetusti yllätyksistä pitävä nainen, ja hän oli hoitanut myös Marrerolle unohtumattoman yllätyksen, kun mies sai tavata kesken lähetyksen oman idolinsa.

Katy Perry oli myös hyvin liikuttuneessa tilassa saadessaan tavata Marreron. Perry oli kuullut, että miehen haaveena olisi päästä elokuvakouluun, minkä vuoksi nainen oli päättänyt maksaa Marreron ensimmäisen opiskeluvuoden koulussa, että mies pääsee toteuttamaan oman unelmansa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat