Pikkupojalla erikoinen taito – on dinosaurusten asiantuntija

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset yllättävät välillä vanhempansa oppimalla uskomattomia asioita. Oppimisen taustalla on yleensä se, että lapset ovat nuoresta asti olleet todella kiinnostuneita kyseisestä asiasta. Tällä kerralla videolla nähdään pieni Noel-niminen poika, joka on oikea dinosaurustietäjä.

Laura Hopkins on julkaissut YouTube-kanavallaan hellyttävän videon kaksivuotiaasta pojastaan, jonka erikoisalaa ovat dinosaurukset. Videolla äiti näyttää Noel-pojalle vuorotellen pieniä dinosauruksia, joista poika osaa nimetä oikein jokaisen.

Noel näyttää todella rakastavan dinosauruksia, ja osaakin nimetä dinosaurusleluistaan jokaisen oikein. Dinosauruslajien nimet eivät ole helppoja, minkä vuoksi kaksivuotiaan pojan taito onkin hämmästyttävä. Noel on myös kohtelias ja kiittää äitiään aina kun äiti antaa pojalle lelun käteen.