Sara ”Smoukahontas” Forsberg julkaisi sekavia videoita – seuraajamäärä laskussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen nettisensaatio ja artistina uraa Saara-artistinimellä tekevä Sara Maria Forsberg on yllättänyt Instagram-seuraajansa julkaisemalla kanavalleen sellaisia videoita, joita kaikki eivät ole tottuneet naiselta näkemään. Videoiden julkaisemisen seurauksena nainen on menettänyt jo yli tuhat seuraajaa kanavaltaan.

Videoilla Forsberg hassuttelee, mutta joutuu nopeasti huomaamaan, että hänen seuraajansa eivät katso videoita hyvällä. Forsberg tokaisee itsevarmasti, että tällä tavalla hän hankkiutuu eroon kaikista pinnallisista ja epäaidoista ihmisistä, jotka häntä ovat aiemmin seuranneet.

Helloimsaara-kanavan seuraajat ovat pitäneet naisen käytöstä niin sekavana, että he ovat syyttäneet naista jopa huumeiden käyttämisestä. Aikoinaan Forsbergin pitämää Smoukahontas-videoblogia seuranneiden mielestä materiaali on kuitenkin naista aidoimmillaan toisin kuin muokatut kauniit kuvat, joissa nainen poseeraa virheettömissä meikeissä.

Video, jonka SAARA (@helloimsaara) julkaisi

plleaseee ten kay dont leeve uhs ?

Video, jonka SAARA (@helloimsaara) julkaisi

Video, jonka SAARA (@helloimsaara) julkaisi

i love you?

Video, jonka SAARA (@helloimsaara) julkaisi