Jim Carrey oikeuteen tyttöystävän itsemurhasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosikkinäyttelijä Jim Carrey ja Cathriona White seurustelivat on-off -suhteessa vuodesta 2012 saakka. Whiten kerrotaan riistäneen hengen itseltään vuosi sitten, kun pariskunnan suhde ajautui jälleen kerran katkolle. Nyt Whiten aviomies on nostanut siviilikanteen Carreyta kohtaan.

Instagram
Instagram

Irlantilaissyntyinen meikkitaiteilija Cathriona White oli kuollessaan 30-vuotias. Hän kuoli oksikodonin, oksimorfonin, propranololin ja tsolpideemin yliannostukseen. Hän jätti jälkeensä Jim Carreylle osoitetun itsemurhaviestin. Pari oli seurustellut kolme vuotta.

White oli edelleen tahollaan naimisissa Mark Burton -nimisen miehen kanssa, vaikka virallista avioeroa olikin haudottu jo vuosia. Burton väittää, että Jim Carrey oli välittänyt lääkkeet naiselle Arthur King -salanimellä. Whitella oli ollut ongelmia addiktoivien lääkkeiden kanssa, sillä hän sairasti masennusta ja oli yrittänyt itsemurhaa aiemminkin.

Lisäksi mies väittää Carreyn siivonneen sotkujaan neitokaisen kuoleman jälkeen. Hän kertoo näyttelijän vahtineen naisen liikkumista valvontakameroiden avulla. Mies väittää Carreyn myös lähettäneen Whitelle tekstiviestin, vaikka tiesi naisen jo kuolleen. Näyttelijä ei myöskään maksanut naisen hautajaisia lupauksista huolimatta, Mashable uutisoi. Carrey on tuominnut kanteen nostamisen maineen pilaamiseksi ja rahastusyritykseksi.