Karmaiseva löytö puistosta – ihmisen sydän muovipussissa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sydämestä ja sen irrottamisesta puhutaan usein vertauskuvallisesti. Nyt joku on tehnyt karmaisevan löydön ohiolaisesta puistosta. Maasta löytyi uudelleensuljettavaan muovipussiin pakattu elin.

Norwalk Police Departmentin viranomainen Jim Fulton kertoi BuzzFeed-sivustolle, että puistosta löytynyt sydän on kuulunut ihmiselle 95 prosentin varmuudella. Hän myöntää, että kyseessä on todella harvinainen löytö.

Silti hän rauhoittelee ihmisiä, että liikkeellä tuskin on sydämiä irtirepivää sarjamurhaajaa. Sen sijaan poliisit uskovat, että sydämelle on järkevä selitys. Muovipussiin pakattua elintä on voitu käyttää esimerkiksi opettamistarkoituksessa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Fulton on mukana omituisen löydön tutkinnassa. Taannoin viranomaisille ilmoitettiin asunnosta löytyneestä sikiöstä, joka oli säilötty lasipurkkiin. Se oli lääketiedettä opettaneen tohtorin omaisuutta.