Avioero tuli Brad Pittille täytenä yllätyksenä – mitä tapahtui viime viikolla?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni luuli Brad Pittin ja Angelina Jolien olevan niin sanottu ikuisuuspari, joka porhaltaa yhdessä ilojen ja surujen läpi kuolemaan saakka. Toisin kävi ja Angelina Jolie haki eroa aviomiehestään. Syyksi on väläytelty Brad Pittin päihdeongelmia.

Us Weekly -lehden mukaan Brad Pitt sai tietää avioerohakemuksesta vain tunteja aiemmin paperin toimittamista tuomioistuimeen. Maanantaina vireille pantu avioerohakemus tuli monille tiistaina yllätyksenä. Sisäpiiristä kerrotaan, että perheessä olisi tapahtunut viikko sitten jotain, mikä johti Jolien päätökseen suhteen lopettamisesta.

Perheen oli tarkoitus lentää Lontooseen tämän viikon perjantaina lomalle. Matka peruttiin maanantaina. Angelina Jolie hakee nyt kaikkiin perheen kuuteen lapseen yksinhuoltajuutta siten, että Brad Pittille jäisi ainoastaan tapaamisoikeus perheen lapsiin. Lapset ovat 8–15-vuotiaita, eikä Angelina aio pyytää elatusapua.