Mies upgreidattiin 20 000 euron lennolle ykkösluokassa – silkkaa luksusta!

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Newyorkilainen Casey Neistat on mies, joka päätyy hetken mielijohteesta yllättäviin tilanteisiin. Nyt seikkailija on ylennetty tavallisesta turistiluokasta ykkösluokkaan matkalla Dubaista New Yorkiin. Hänen mukaansa lippu olisi maksanut 21.635 dollaria.

Neljätoista tuntia Emirates Airlinesilla matkustanut mies esittelee ykkösluokan ökyetuja. Ykkösluokassa saa omasta istuimesta ja sen ympäristöstä tehtyä pienen hytin erillisten liukuovien avulla. Kullan sävyillä koristellulla paikalla on rajaton määrä juomista ja naposteltavaa, kosmetiikkatuotteita ja meikkauspiste.

Kaikki istuinpaikan toiminnot on automatisoitu. Luksusluokan palveluihin kuuluvat omat ravintolapalvelut, sängyksi muuttuva tuoli ja jopa suihkun käyttöoikeus. Tavalliset matkustajat voivat vain haaveilla lentomatkustamisesta tällaisissa olosuhteissa.