Se oli nopeaa! Brad Pitt muutti jo pois perheen kodista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikojen kohutuin avioero julkkismaailmassa tapahtui maanantaina, kun näyttelijä Angelina Jolie haki yllättäen avioeroa miehestään Brad Pittistä. Ero tuli täytenä yllätyksenä myös Pittille, joka sai tietää siitä vasta tiistaina juuri ennen kuin asia uutisoitiin medioissa. Sittemmin asiat ovat edelleen nopeasti.

Tänään keskiviikkona, vain vuorokausi avioeron paljastumisen jälkeen, muuttoauto ajoi pariskunnan talolle noutamaan Brad Pittin muuttokuormaa. Näyttelijäkomistus poistui siis hänen, tulevan ex-vaimonsa ja kuuden lapsensa kotoa jo vuorokaudessa.

Paluuta ei tällä tietoa ole, sillä Angelina Jolie on vaatinut tuomioistuimessa yksinhuoltajuutta perheen lapsiin. Avioeron syyksi on mediassa kerrottu Pittin jatkuneet ongelmat päihteiden kanssa. Huhujen mukaan viime viikolla perheen kesken olisi lisäksi tapahtunut jotain joka sai Jolien hakemaan välittömästi avioeroa.

moving vans head to the pitt Jolie compound

moving vans head to the pitt Jolie compound