Virtuaalinen tyttöystävä sai miehet innostuneiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tämän vuoden Tokyo Game Show’ssa esiteltiin virtuaalinen tyttöystävä, joka heräsi eloon VR-teknologian ansiosta. Muovinen mallinukke oli varustettu sensoreilla ja se reagoi miesten kosketuksiin. Tyttöystävä muistutti animehahmoa.

Reuters on uutisoinut, että Japanissa vuosittain järjestettävä pelitapahtuma oli täynnä virtuaalitodellisuuteen sijoittuvia pelejä. Yksi eniten innostusta herättänyt vekotin oli virtuaalityttöystävä, joka oli periaatteessa muovinen nukke. Miehet käpälöivät keinotekoista naista innoissaan.

Pelitapahtuman vierailijat Hiroyasu Ando ja Shinichiro Tanabe sanoivat, että tyttö tuntui toisinaan peliä testattaessa aidolta. Miehet uskovat, että teknologian kehittyessä saattaisi olla mahdollista jopa rakastua virtuaalimaailman hahmoon. Keinotekoinen tyttöystävä voi tulevaisuudessa olla juuri sellainen kuin pelaaja itse haluaa.