Pilailu meni liian pitkälle – demoninen nunna ilmestyi peiliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kirottu 2 -elokuvan australialaisessa mainoskampanjassa pahaa-aavistamattomia ihmisiä säikytellään pahanpäiväisesti. Elokuvan ennakkoensi-iltaan osallistuneet joutuivat nimittäin karmivan piilokamerapilan uhriksi.

Yleisön edustajia pyydettiin jäämään haastatteluun elokuvanäytöksen jälkeen. Heitä pyydettiin odottamaan vuoroaan yksin isokokoisella peilillä varustetussa pukuhuoneessa. Pilan uhrit eivät tienneet, että kyseessä on tosiasiassa kaksisuuntainen peili.

Kun pahaa-aavistamattomat ihmiset alkoivat peilaamaan itseään, valot sammuivat. Peiliin ilmestyi Kirottu 2 -elokuvasta tuttu demoninen nunna. Jotta uhrit olisivat varmasti tarpeeksi säikähtäneitä, samainen hahmo ilmaantui äänettömästi vielä samaan huoneeseen heidän kanssaan.