Noel Gallagher syyttää KAHVIA levymyynnin lopahtamisesta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oasiksen nokkamies Noel Gallagheria pidetään yhtenä Britannian merkittävimmistä ja lahjakkaimmista muusikoista. Rokkari erosi yhtyeestä vuonna 2009 riideltyään rajusti veljensä ja kollegansa Liam Gallagherin kanssa. Mies on moittinut nykyajan musiikkimaailmaa useaan eri otteeseen.

Nyt hän ihmettelee sitä, että ihmiset tuhlaavat nykyisin ennemmin rahaa kalliiseen ja pahanmakuiseen kahvikupposeen kuin että satsaisivat laadukkaaseen musiikkiin. 49-vuotias rokkari väittää, että kahvi on yksi syy siihen, miksi musiikkiteollisuus on pinteessä. Kahvi on hänen mukaansa tuhonnut levymyynnin, Winnipeg FreePress uutisoi.

– Nämä ihmiset maksavat mielummin kaksikymppiä kahdesta kahvikupillisesta, jotka he lopulta kusevat alas vessanpöntöstä sen sijaan, että ostaisivat fyysisen albumin, mies tokaisi.

Noel Gallagher on aiemmin kertonut, ettei kaipaa Oasis-yhtyeen kulta-aikoja. Mies vietti päihteiden sävyttämän nuoruuden, ja paljasti taannoin nauttineensa aikoinaan enemmän taikasienien napostelemisesta kuin musiikin tekemisestä tai kuuntelemisesta.