Teinitähti teki 30 dollarin käsilaukusta jättihitin – on nyt huippumuotia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monilla Hollywood-tähdillä on tapana esitellä gaalatilaisuuksissa huippusuunnittelijoiden kalliita vaatteita ja somisteita. Game of Thrones -sarjan tähti on sen sijaan noussut otsikoihin muutaman kymmenen euron arvoisella käsilaukullaan.

Maisie Williams näyttäytyi Emmy-gaalassa mukanaan singaporelaisen Charles & Keith -merkin käsilaukku. Telegraph-lehden mukaan laukku maksaa merkin omassa verkkokaupassa 40 singaporen dollaria, eli hieman päälle 26 euroa.

Monet katsojat ihastuivat 19-vuotiaan tähden pyramidin muotoiseen käsilaukkuun, ja halusivat itselleen samanlaisen. Maisie käytti samanmallista mutta eriväristä laukkua myös taannoisessa BAFTA Tea Party -tapahtumassa.

Tapaus on Mashable-sivuston mukaan herättänyt hämmennystä singaporelaisten Twitter-käyttäjien keskuudessa. Monet heistä ovat yllättyneitä siitä, että paikallinen brändi on herättänyt laajamittaista huomiota länsmaisessa mediassa.

Splash
Splash
Splash
Splash