Teinitähti teki 30 dollarin käsilaukusta jättihitin – on nyt huippumuotia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monilla Hollywood-tähdillä on tapana esitellä gaalatilaisuuksissa huippusuunnittelijoiden kalliita vaatteita ja somisteita. Game of Thrones -sarjan tähti on sen sijaan noussut otsikoihin muutaman kymmenen euron arvoisella käsilaukullaan.

Maisie Williams näyttäytyi Emmy-gaalassa mukanaan singaporelaisen Charles & Keith -merkin käsilaukku. Telegraph-lehden mukaan laukku maksaa merkin omassa verkkokaupassa 40 singaporen dollaria, eli hieman päälle 26 euroa.

Monet katsojat ihastuivat 19-vuotiaan tähden pyramidin muotoiseen käsilaukkuun, ja halusivat itselleen samanlaisen. Maisie käytti samanmallista mutta eriväristä laukkua myös taannoisessa BAFTA Tea Party -tapahtumassa.

Tapaus on Mashable-sivuston mukaan herättänyt hämmennystä singaporelaisten Twitter-käyttäjien keskuudessa. Monet heistä ovat yllättyneitä siitä, että paikallinen brändi on herättänyt laajamittaista huomiota länsmaisessa mediassa.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat