Brassimalli yläosattomissa – estottomat kuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Ana Beatriz Barros on viettänyt usean vuoden ajan hiljaiseloa, vaikka hänestä ehdittiin tehdä vuonna 2011 yksi lupaavimmista supermalleista. Nyt hänet on pitkästä aikaa kiinnitetty merkittävään mallisopimukseen.

Ana Beatriz Barros nähdään parhaillaan Jacquie Aichen malliston syksyn ja kevään mallistojen esittelykuvissa. Mallisto on saanut innoitustaan erityisesti 1970-luvulta. Aiemmin saman brändin mallina on nähty muun muassa Emily Ratajkowski.

34-vuotias Ana Beatriz Barros tunnetaan Victoria’s Secretin mallina. New Yorkissa asuva supermalli sijoittui vuonna 2006 FHM-lehden äänestyksessä seksikkäimpien naisten listalla sijalle 96. Barros on nähty seitsemän kertaa Sports Illustrated -lehden sivuilla ja näyttävä kaunotar on tehnyt töitä muun muuassa Chanelille ja Guessille.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash